okt
4

Barátság

| Szerző: LalaParanoia | 10:40 am

Egyszer volt egy lány ki nagyon szerette az állatokat.A lánynak más barátai nem is voltak.Elzárkózott a kűlvilágtól és minden embertől.A lány annyira magányos eltt egy idő múlva ,hogy az elzárkózott lányból még rosszabb lett! Mindenkinek beszólt és köcsögösködött...Rémálom lett! Mindenki félt töle...És semmit nem tudttak róla...Egyszer egy lány viszont oda ment hozzá beszélgetni...De ő csak oltotta és elküldte a kurva anyjába....A lány nem adtta fel...És csak annyit mondodtt " átlátok rajtad...Nem félek tölled" A lány hírtelen visszább vonúlt és elment...Másnap megint össze futott a két lány...És ez újra és újra megtörtént míg végül barátok nem lettek... Mindenki cosdálkozott,hogy barátok lettek...A lány kezdett megnyílni...Teljesen beilleszkedett a többiekhez...Jól érezte magát és nagyon boldog volt..De nem sejtette,hogy aki felnyitotta a szemét az csak fél évet volt abban az országban...A lány egy búcsúlevelet hagyott :
Kedves Mira ...Nagyon élvezte ma veled töltött napokat,örülök,hogy sikerült felnyitnom a szemem! Nagyszerű lány vagy és nagyon jó barátom voltál és leszel! Kérlek ne haragudj meg rám amiért elmentem szó nélkül...És csak ezt a búcsúlevelet hagytam itt neked...Remélem boldog életed lesz és sose fogsz bánkodni egy ember miatt sem!És ígérd meg nekem,hogy nem leszel szomorú ez miatt! Örökre vigyázok majd rád...És örkre veled leszek a szívedben!Üdv:Arita
Mira nagyon elszomorodott...De hírtelen összeszedtte magát és mosolyogni kezdett..."Nem fogok elszomorodni..Ígérem" Mira folyta az életét és próbált minnél jobban az élet szebb oldalát nézni...Egyszer 3 év múlva megjelent egy ismeretlen személy Mira lakóhelyén...Mira elmegy az a személy melett...Majd a személy ennyit szól: Szia Mira...Látom tartottad az ígéreted! A hang hallatán Mira megált...Megfordúlt és a karjaiba omlott barátnőjének Aritáéba! Mira azt hitte örökre elveszítette...De mégsem..Mira annyira boldog volt,hogy nem akarta elengedni Aritát...Csak ölelni és ölelni akarta! Ő volt az első és egyben örök legjobb barátnője...Ki nem feldkezett meg róla...És visszajött hozzá! Ezt hívják szerintem igaz barátságnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://lalapara.blog.hu/api/trackback/id/tr351426424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása