okt
4

A lány ki félt

| Szerző: LalaParanoia | 10:50 am

Volt egy lány ki egyszer nagyon szerelmes lett egy srácba…A srác is elvileg a lányba..De kitudja,hogy a srác mennyir ekomojan gondolta…Persze a lány midnen elhitt a srácnak még aleghihetettlenebb történeteket is…Egyik nap egy esős reggel elindúlt a lány a sráchoz…De útközbe megállítottas egy jó barátja ki a szerelmének is volta barátja…A barát csak ennyit mondott: Nem kéne ennyire bíznod a srácban! A lány nem értette mit akart evvel elérni a barátja de nem is foglalkozott vele…Ment tovább a pasijához de nem volt otthon…Hazament és gondolkodni kezdett azon amit a barátja mondott :-

Mit kéne észrevennem?Mi áll van ebbe a kapcsolatban?Miért nem kéne bíznom?Nem értem!

Egyre többet gondolkodott…És Végül arra jutott,hogy utánna jár mi a szitu…A lány mindenkitől hallott egy stroyt…De persze mást is..A lánynak a szíve teljesen összetört és bánatában egyik jó barátjához fordúlt…A barátja mindig szívesen fogadtta és meghallgatta a lányt…És bár nem csak baráságot érzett a lány íránt még is…Visszafogta magát mert vette a lapot ,hogy mi a helyzet a lánnyal… Mint egy jó barát vígasztalta és ápolta a lelkét…S elcsattant egy csók…És nem! Nem a lány legjobb barátja kezdeményezte…Hanem maga a lány! Hírtelen azt a szeretet és elegséget érezte amit még soha! A lány aznap ott aludtt a legjobb barátjánál…Karjaiban elalva és egy mosollyal az arcán:) Másnap reggel nem sírt…Csak oldalra nézett…Ott feküdtt mellette a legjobb barátja és még midnig ölelte…A lányt még akkor is megtöltöte az a melegség ami tegnap este…De szépen csendben a barátja karjaiból kibújva elindúlt a vonatállomás felé…Felszállt egy vonatra és elment arra a helyre ahol megismerte a pasiját…A szíve újra csak tele lett fájdalommal…Végül felhívta telefonon…És befejezte mindörökre ezt a kapcsolatot…A pasija nem értette miért…A lány hallgatott…Nem akart mást is belekeverni…a pasija nem is sejtette,hogy hányan árúlták el őt…mert ne mtartották helyesnek azokat a dolgokat amiket ő művelt…A lány meg azóta is tartja a száját és kerüli a témát…Nem szereti felhozni…De tudja és tudni is foja egy életen át ,hogy jól tette…És azt is tudja,hogy ez a fájdalom…Nagyon sokára fog elmúlni!
Aznap vissza ment a legjobb barátjához a lány!A lány nem mondott semmit de a barátja egyből látt a a szemén,hogy vége!A barátja átölelte jó szorosan!És vígasztalta! A lány megint csak érezte azt a melegséget...És csak ölelte szorosan a barátját...Este fele a barátja csak annyit mondott...Haza kellene menned...A lány bólintott egyet...Hisz nem akart bajba kerülni...A szülei nagyon szigorúak...A barátja ráadtta az egyik pulcsiját a lányra,hogy megne fázzon...És egészen a lány otthonáig kísérte! A lány nem mondott semmit...Megölelte a barátját.A barátja adott egy puszit a lány arcára.A lánynak a térde beleremegett! És egész éjjel a barátján járt az esze...Semmit nem aludtt színte...Ahogy a barátja sem! Végül hajnalban megszólal a lány telefonja! Sms e érkezett..."Nemtudom észre vetted e de nekem kellesz...Rosszúl időzítek tudom...De a lélegzetem elál mikor te ölelsz és amikor a közeledbe vagyok a hang alig jön ki a torkomon" A lány elvörösödve nézte csak nézte a telefonját...Majd vissza írt: "Ez nem telefon téma" Azért csak ennyit írt mert félt,hogy csalódnia kell...Reggel talkákoztak...És a  barátja megkérdezte: "Szeretsz?" A lány nem válaszólt! A barátja újra megkérdezte:"Szeretsz," A lány vörösödni kezdett és leült egy padra!A barátja már csak ennyit mondott: "Kérlek mond meg ha szeretsz...Vagy ha nem akkor mond meg!Tudni akarom mit érzel irántam" a mondat közepén letérdelt a lány elé az egyik kezével felemelte a lány fejét és a szemébe nézet...A lány pirúlt...És nem válaszólt...Majd a barátja felállt és elindúlt hazafelé...A lány utánna kiállt"Várj!" A barátja megfordúl és a szemébe néz...A Lány is az ővébe...És ennyit mond:"szeretlek..De jobbat érdemelsz"A fiú elvörösödött és átölelte a lányt...És a fülébe súgta:"Te vagy az egyetlen...Drágám" A lány eltolja magától a barátját és csak ennyit mond:
 Legyen más a drágád
,Más már vár rád
,Legyek én pusztán csak egy lány,
Egy lány kinek kihült szívében a láng,
Jobbat érdemelsz egy sérűlt lánynál,
Tudom,hogy nem pont ilyenre vágynál.
Menj légy másé,
És bocsánat ezért a vallomásért!
És evvel elfutott a lány...Visszanézett egyszer...És a boldogságot ott vesztette el!

A bejegyzés trackback címe:

https://lalapara.blog.hu/api/trackback/id/tr911426441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása